Blotlaget Agnefit

Blotlaget Agnefit

Om tankeboken

Det här är blotlagets tankebok. Vi informerar här om våra samlingar och blot men här finns framför allt utrymme för ord och tänkor kring hednisk tro och sed. Blotlaget finns också dokumenterat i bilder. För att komma i kontakt med oss, e-posta admin[snabel-a]folktro.org.

Mot Säter i helgen

Övriga aktiviteterPosted by Karl 05 Oct, 2010 08:37:45

På fredag drar vi uppåt Dalarna och smideskursen. Jag åker från Flen tidig e m och hämtar först Kent preliminärt 14.30 och därefter Jonas utanför Uppsala. Vi bor i gäststugan på gården. Glöm ej ta med egna sängkläder/sovsäck samt kursavgift (ev. plus 200 kr för kost och logi?). Det kan tillkomma ytterligare någon deltagare i kursen men det finns gott om plats i smedjan och fyra (tror jag) ässjor.

Fredagskvällen är Erik upptagen med en grupp smeder till midnatt så vi får klara oss själva. Han lägger fram lite smideslitteratur - eld i öppna spisen och en god öl (glöm ej) låter väl som en vettig avslutning på resdagen?

Vaner - vi lovar att hårddrilla dig så snart vi fått ordning på ässjan hemma i Hagstugan :-)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kent 05 Oct, 2010 20:12:35

Självklart är du väldigt saknad men det vet du redan :-)

Posted by Vaner 05 Oct, 2010 09:43:41

Jag hoppas att nu får det riktigt trevligt och att jag får möjlighet att se era alster efter avslutad kurs. Att inte kunna följa med just denna gång svider extra mycket.
Hoppas att ni får det riktigt trevligt.